Dames Club Penthouse

Angel

Bella

Claudia

Fabiola

Helena

Heloise

Jasmin

Kathy

Mariska

Tara

Vanya


Aantrekkelijke sensuele dames

Dames in Club Penthouse bieden u een geweldige ervaring om nooit te vergeten! Ontmoet een of meerdere sexy dames en laat u op één van onze negen sfeervolle kamers verleiden en verwennen. Club Penthouse is al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten.

Zoekt u iets speciaals in de vorm van erotisch plezier dat al uw seksuele verlangens in vervulling laat gaan? Dan is onze stijlvolle seksclub voor u de perfecte plek. Naast eersteklas services, absolute discretie en privacy, ontmoet u bij Penthouse Haarlem de meest geweldige dames. Er zijn gepassioneerde en elegante dames voor de smaak van elke man. Variërend van sexy blondines tot verleidelijke brunettes. Iedere dame heeft een sprankelende persoonlijkheid en eigen erotische kwaliteiten die uw stoutste dromen overtreffen.

In totaal werken er op verschillende dagen en tijden een twintigtal aantrekkelijke sensuele dames. Om u een indruk te geven van de dames staan er diverse foto’s van dames in de site. Echter niet elke dame wil uit privacy overwegingen gefotografeerd worden dus het blijft altijd de moeite waard om vrijblijvend langs te komen. Via twitter kunt u volgen welke dames er aanwezig.

Agenda

Wilt u weten wanneer één van onze aantrekkelijke sensuele dames aanwezig is kijk dan in onze agenda of via onze twitter account en u kunt zien wie er deze week beschikbaar zijn.

Afspraak maken

U kunt telefonisch of per mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres.